Miten annan verkkoselaimelle luvan käyttää kameraa ja mikrofonia?

Google Chrome

1. Aloita puhelu (testi-)asiakkaalle.
  2. Jos puhelu ei lataudu, tarkista onko yläoikealla olevassa Physitrack Telehealth -ponnahdusikkunassa kamerakuvakkeen päällä risti.
  3. Napauta kamerakuvaketta, jonka näet alla.
  4. Valitse "Salli aina / Always allow https://..." -vaihtoehto (ympyröity alla) ja napauta Valmis/Done.
  5. Sulje Physitrack Telehealth -ponnahdusikkuna ja aloita puhelu uudelleen.

Nollaa käyttöoikeudet Chromessa

Nollaa käyttöoikeudet Chromessa, jos estit Physitrackilta kameran tai mikrofonin vahingossa:

1. Napauta osoitepalkin vasemmalla puolella olevaa riippulukkokuvaketta.
  2. Tarkista että sallit Physitrackin käyttää kameraa ja mikrofonia.
  3. Napauta Sivuston asetukset
  4. Napauta Nollaa käyttöoikeudet / Reset permissions
  5. Päivitä Physitrack (CTRL/CMD + R)
  6. Aloita puhelu uudelleen

Firefox

1. Aloita puhelu (testi-) asiakkaalle.
  2. Anna kehotettaessa Firefoxille lupa käyttää kameraa ja mikrofonia.
  3. Laita rasti ruutuun "Muista valinta / Remember this decision" ja klikkaa "Salli / Allow",
  4. Jos tämä ei toimi, napauta osoiterivin kamerakuvaketta ja toista yllä oleva vaihe.

Safari

1. Aloita puhelu (testi-) asiakkaalle.
    1. Huom. Jos Physitrack Telehealth -ponnahdusikkuna ei avaudu, napauta ponnahdusikkunakuvaketta, jonka kuva näkyy alla, ja salli ponnahdusikkunan avautuminen.
  2. Pitäisi näkyä vahvistusruutu, jossa sinua pyydetään sallimaan Physitrackille kameran ja mikrofonin käyttö. Napauta "Salli / Allow".
  3. Jos et näe yllä olevan kaltaista vahvistusruutua, mene kohtaan Asetukset > Verkkosivustot > Kamera  /  Preferences > Websites > Camera ja valitse asetukseksi Salli / Allow, ja laita myös mikrofonin asetukseksi Salli / Allow.
  4. Sulje Physitrack Telehealth -ponnahdusikkuna ja aloita puhelu uudelleen.