Miten valitsen harjoitteita

Tervetuloa Physitrackiin!

Physitrack on tuhansien ammattilaisten valinta heidän antaessaan asiakkailleen harjoitteita, mallisarjoja, asiakasohjeita ja kyselylomakkeita ja seuratessaan asiakkaittensa aktiivisuutta ja edistymistä.

Olemme pyrkineet tekemään Physitrackista mahdollisimman helpon ymmärtää. Physitrack on monipuolinen työkalu, jonka käytön opetteluun kannattaa kuitenkin panostaa muutamia minuutteja, niin että varmasti saa parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmasta.

Physitrack yhdellä silmäyksellä

Vaihe 1: valitse sisältöä harjoitusohjelmaasi

Physitrackilla voit antaa asiakkaallesi tehtäväksi harjoitteita, mallisarjoja, asiakasohjeita ja kyselylomakkeita.

1. Kirjaudu sisään Physitrackiin

2. Mene kohtaan Kirjasto > Harjoitteet

1. Etsi ohjelman vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla ja tekstihaulla harjoitteet, jotka haluat antaa tehtäväksi.
      2. Jos haluat esikatsella harjoitetta, napauta kuvaa tai otsikkoa.
      3. Napauta harjoitteessa olevaa ympyrää, kun haluat valita harjoitteen harjoitusohjelmaan. (Napauta ympyrää uudelleen, jos haluat poistaa harjoitteen harjoitusohjelmasta.)
      4. Voit samalla tavalla lisätä myös valmiita mallisarjoja, asiakasohjeita ja kyselylomakkeita.

3. Kun olet saanut valituksi sisällön, klikkaa korikuvaketta (katso alla) avataksesi ohjelmaeditorin.

Puuttuuko meiltä harjoitteita? Saat helposti lisättyä omia harjoitteita.

Lisäämme kuukausittain uutta sisältöä Physitrackiin. Jos huomaat että jotain puuttuu, napauta Kamerakuvaketta oikeassa yläkulmassa ladataksesi omat harjoitevideot Physitrackiin, tai lähetä sähköpostilla selostus toiveestasi osoitteeseen [email protected].

Seuraavaksi: Vaihe 2: Suunnittele harjoitusohjelma