Miten lisään logoni Physitrackiin?

Seuraa alla olevia ohjeita ja lisää logosi Physitrack-tiliisi. Logo näkyy PhysiApp -sovelluksessa (web-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmässä) ja kaikissa harjoitusohjelma- ja kyselylomaketulosteissa. Tällä tavoin asiakkaasi saamat ohjeet näyttävät tutummalta.

1. Kirjaudu Physitrack-ohjelmaan, ellet jo ole siellä.
  2. Klikkaa nimeäsi oikeassa alakulmassa ja valitse Vastaanoton tiedot
  3. Vieritä palkkia alaspäin, niin että löydät painikkeen "Lataa vastaanottosi logo" (katso alla)

1. Valitse tietokoneeltasi enintään 2MB kokoinen kuva.

Vinkki: Parhaan tuloksen saat käyttämällä kuvaa, jossa on valkoinen tausta.

Valmista tuli! Tästä lähtien logosi näkyy kaikissa harjoitusohjelmissa, joita annat asiakkaillesi. Alla olevassa kuvassa on esitetty logon näkyminen kuvitteellisen "Orange Physiotherapy" -yrityksen logon avulla.