Miten seuraan asiakkaan edistymistä

Jos olet antanut asiakkaalle ohjelman, niin että olet merkinnyt Seuraa aktiivisuutta ja/tai olet liittänyt mukaan kyselylomakeen, voit seurata asiakkaan edistymistä reaaliaikaisesti.

1. Mene Asiakkaat sivulle.
  2. Napauta sitä asiakasta, jonka edistymistä haluat tarkastella. Näet seuraavan tapaisen näkymän.
  3. Jos asiakkaallasi on ollut useita harjoitusohjelmia, voit valita minkä ohjelman tuloksia haluat tarkastella.
  4. Tarkastellaksesi tiettyä päivää, vie osoitin kyseisen päivän kohdalle. Nähdäksesi tietyn viikon tiedot napauta Tulostus-ikonia niin saat esiin tulostettavan version kaikkine tietoineen.

Datan vienti

Saat vietyä kaiken asiakkaaseen liittyvän datan taulukkoina, joita pysytyt hyödyntämään potilashallintajärjestelmässäsi tai tehdessäsi tutkimusta:

1. Napauta Asiakkaan asetukset -kuvaketta
  2. Asiakkaan asetukset ikkunassa napauta Lataa asiakastiedot -kuvaketta
  3. Valitse data, jonka tahdot ladata ja napauta Lataa asiakastiedot -painiketta.
  4. Kaikki data on järjestyksessä erillisissä taulukoissa zip-tiedoston sisällä.
  5. Taulukoita voidaan käyttää eri ohjelmistoissa tehtävään tarkempaan analyysiin tai ne voidaan tallentaa asiakastietoihin.