PhysiApp EasyLink

Tervetuloa käyttämään PhysiApp EasyLink:iä – se on helppo tapa käyttää harjoitusohjelmia ilman sovellusta tai sisäänkirjautumista. Sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka eivät voi (tai eivät halua) ladata sovellusta, mutta haluavat silti hyötyä harjoituksistaan videoiden muodossa.

• Se on nopea ja helppo tapa käyttää harjoitusohjelmia tietokoneella tai mobiililaitteella.
  • EasyLink ei kerää asiakastietoja, joten se on täydellinen PhysiApp:in "kevyt"versio.
  • Asiakkaat napsauttavat saamassaan sähköpostissa olevaa linkkiä tai skannaavat tulosteesta QR-koodin, ja niin harjoitusvideot heräävät henkiin!

Tärkeää: Physitrackin turvallisuus ja teidän asiakkaittenne yksityisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tämän takia tällä hetkellä PhysiApp EasyLinkin kautta ei käyttäjän omien sisältöjen antaminen ole mahdollista (tämä koskee sekä harjoitteita että asiakasohjeita). Otsikoiden tai harjoitetekstien muuttaminen ei sekään ole mahdollista. PhysiApp EasyLinkin kautta voidaan jakaa ainoastaan Physitrackin alkuperäissisältöä ilman muokkauksia.

Mitä eroa on EasyLinkin ja PhysiAppin välillä?

PhysiApp PhysiApp EasyLink
Käyttötarkoitus Täydellinen liikuntaresepti- ja Telehealth-etävastaanottoratkaisu asiakkaille. Helppo tapa antaa asiakkaille pääsy katsomaan videoita; hyödyllinen tulosteita käytettäessä. Ei tue Telehealth-etävastaanottoa.
Pääsy käyttämään Asiakkaan pitää kirjautua käyttämällä ohjlemakoodia ja syntymävuotta. Asiakas napsauttaa saamassaan sähköpostissa olevaa linkkiä tai skannaa QR-koodin. Ei vaadi kirjautumista.
Lähettääkö se tietoja Physitrackille? Kyllä Ei
Aktiivisuuden seuranta, kyselylomakkeet? Kyllä Ei
Pitääkö asiakkaan ladata jotain ohjelmia? Asiakas lataa PhysiApp-sovelluksen tai avaa ohjelmansa selaimessa. Ei, EasyLink toimii tietokoneen työpöydällä tai mobiiliselaimella.
QR-koodin skannaus Tulosteen QR-koodin skannaus ohjaa asiakkaan PhysiAppiin. Ammattihenkilön on otettava PhysiApp EasyLink käyttöön. Tulosteen QR-koodin skannaus ohjaa asiakkaan PhysiApp EasyLinkkiin.
Oman sisällön antaminen asiakkaille PhysiApp-sovelluksella pystyy antamaan sekä järjestelmän harjoitteita että itse lataamaansa omaa sisältöä. Jos tahdot käyttää PhysiApp EasyLinkiä, voit antaa vain järjestelmän alkuperäissisältöä. Omien harjoitteiden tai asiakasohjeiden antaminen ei ole mahdollista.

Milloin asiakkaat voivat hyötyä EasyLinkistä?

1. PhysiApp-sovelluksella asiakkaat katsovat harjoitusvideoita ja tekevät harjoitteita niiden mukaan. Kaikki asiakkaat eivät kuitenkaan pysty käyttämään PhysiAppia. Ehkä heillä on vähemmän kokemusta teknologiasta tai mobiilisovelluksista. Tähän asti paras vaihtoehto näille asiakkaille on ollut paperituloste harjoitusohjelmasta, tosin silloin asiakas ei ole voinut katsoa harjoitusvideoita. Nyt on käytettävissä EasyLink: täydellinen ratkaisu, jolla pääsee nopeasti ja helposti annetun harjoitusohjelman videoihin.
  2. Jos sinä (ammattihenkilö) et tarvitse aktiivisuustietoja tai et aio käyttää Telehealth-etävastaanottoa tämän asiakkaan kanssa, EasyLink voi helpottaa asiakkaasi elämää. Nyt autat asiakkaitasi entistä nopeammin pelkällä sähköpostilla, jossa on linkki (asiakas saa sähköpostin automaattisesti) tai tulosteella, jossa on QR-koodi.
  3. Onko teknisiä tai taloudellisia esteitä? EasyLinkin avulla annat asiakkaallesi oikean hoidon hänen tilanteestaan riippumatta. EasyLinkin suuri etu on, että se on täysin verkkopohjainen. Asiakkaalla on mikä laite tahansa, niin kauan kuin hänellä on Internet-yhteys, hän voi käyttää harjoitevideoita. Ja niille asiakkaille, joilla on rajallinen Internet-yhteys, PhysiApp-sovelluksella on mahdollisuus ladata harjoitevideot sovellukseen.

Kuinka antaa uusi harjoitusohjelma ja ottaa EasyLink käyttöön

1. Laadi harjoitusohjelmasi ohjelmaeditorissa ja napsauta Anna-painiketta
  2. Ota ominaisuus käyttöön valintaruudusta "Ota PhysiApp EasyLink käyttöön"
  3. Vahvista napsauttamalla "Anna ohjelma"

Miten asiakas avaa PhysiApp EasyLinkin?

Avatakseen harjoitusohjelman PhysiApp EasyLink -toiminnolla asiakkaan on napsautettava sähköpostissa olevaa linkkiä, jos hänen sähköpostiosoitteensa on lisätty Physitrackiin, tai hänen on skannattava QR-koodi ohjelman tulosteesta. Voit vapaasti jakaa alla olevat ohjeet asiakkaallesi!

• Linkki ohjelmakoodin sisältävässä sähköpostiviestissä
    1. Saat sähköpostin automaattisesti, jos ammattihenkilö on lisännyt sähköpostiosoitteesi Physitrackiin
    2. Napsauta tai napauta linkkiä ja PhysiApp EasyLink avautuu selaimeesi
  • QR-koodi ohjelman tulosteessa
    1. Avaa puhelimen kamerasovellus
    2. Osoita kameralla QR-koodia
    3. Kamerasi näyttää nyt, että tähän QR-koodiin on yhdistetty linkki - napauta sitä
    4. PhysiApp EasyLink avautuu mobiiliselaimessa