Millä kielillä Physitrack-harjoitukset ovat saatavilla?

Physitrack harjoitteet julkaistaan ensin englanniksi (saatavilla on noin 17 000 harjoitetta), jonka jälkeen käännämme ne muille kielille, reaching out to ever more people and communities in the world.

Kääntämistarpeet asetetaan tärkeysjärjestykseen ammattikäyttäjien ja heidän asiakkaittensa pyynnöstä. Puuttuuko jokin kleli tai harjoite? Kerro meille!

Physitrack-harjoitteiden kielet Julkaistut harjoitteet
Englanti 17 071
Arabia 2 491
Bahasa Indonesia 6 035
Hollanti 7 037
Suomi 9 723
Ranska 4 381
Saksa 8 203
Hindi 367
Italia
6 673
Japani 5 529
Korea 5 532
Puola 2 679
Portugali 6 330
Espanja 6 303
Ruotsi 14 641
Turkki 4 209

Asiakassovellus  (PhysiApp®)

Jos asiakkaasi iOS tai Android -laite on asetettu toimimaan jollakin edellä mainituista kielistä*, hänen käyttöliittymänsä näkyy tuolloin kyseisellä kielellä. Silloin kun harjoite on saatavilla kyseisellä kielellä, se näkyy automaattisesti kyseisellä kielellä (muussa tapauksessa, näytetään englanninkielinen versio).

* Koskee kaikkia näytettyjä kieliä paitsi hindiä, japania ja koreaa.