Miten lisään kollegoita tilaukseeni

Physitrackin avulla voit tehostaa työpaikkasi prosesseja. Mitä useampia kollegoita lisäät, sitä enemmän arvokasta tietoa saatte tuotettua ja näin prosessinne tehostuvat.

Kollegoiden lisääminen Physitrack-tiliisi on helppoa ja näin voitte saada yhteisen kuukausilaskun. Käytännöllistä!

1. Kirjaudu Physitrack-tiliisi.
    Siitä tulee laskutettava tili, jolle kaikki laskut yhdistetään.
  2. Klikkaa omaa nimeäsi näytön alalaidasta ja valitse Tilaus.
  3. Klikkaa painiketta "0 kollegaa mukana tilauksessa"

4. Klikkaa “Lisää työtovereita tilaukseen

5.  Kirjoita sen kollegan sähköpostiosoite, jonka haluat lisätä tilaukseen.

6. Jos haluat lisätä useita kollegoita kirjoita kaikkien lisättävien sähköpostiosoitteet.
    Kun olet valmis, klikkaa painiketta "Lisää tilaukseen".

7. Näet että tilauksessa on nyt mukana yksi kollega.

Kun haluat poistaa kollegan tilauksestasi, klikkaa painiketta ".. kollegaa mukana tilauksessa" ja poista sitten kollega.
    Huom! Jos sinulla meneillään maksuton testikäyttö, kollegoiden lisääminen lopettaa maksuttoman koekäytön. Jos haluat kollegoittesi testaavan Physitrackia, pyydä heitä erikseen rekisteröitymään ja hakemaan itselleen oma testikäyttö.

Jos yrityksessänne on enemmän kuin 10 käyttäjää, meillä on tilauksen käsittelyyn omanlaisensa järjestely. Ota yhteyttä sähköpostitse  [email protected] niin saat lisää tietoa.