Miten siirrän asiakkaan toiselle ammattihenkilölle tai jaan asiakkaan toisen ammattihenkilön kanssa?

Physitrackissa voit siirtää asiakkaan toiselle ammattihenkilölle tai jakaa asiakkaan toisen ammattihenkilön kanssa.

Huom: Tämän ominaisuuden käyttö onnistuu vain, jos myös kollegallasi on Physitrack-tili.

Siirrä asiakas siirtää asiakkaan tiedoston toiselle ammattihenkilölle ja poistaa asiakkaan sinun Physitrack-tililtäsi.

Jaa asiakas jakaa asiakkaan tiedoston toisen ammattihenkilön kanssa jolloin tiedosta pysyy myös sinun Physitrack-tililtäsi.

• Mene kohtaan 'Asiakkaat'

• Klikkaa asiakasta, jonka haluat siirtää tai jakaa.
  • Klikkaa Asiakkaan asetukset -paineketta näytösssä yläoikealla.

• Klikkaa Siirrä asiakas -painiketta.

• Kirjoita sen ammattihenkilön sähköpostiosoite, jolle haluat jakaa tai siirtää asiakkaan ja valitse joko jakaminen tai siirtäminen.

• Klikkaa '