Järjestelmävaatimukset

Physitrack on nykyaikainen verkko- ja sovelluspohjainen alusta, joka toimii kokonaan pilvipalveluna. Physitrackin käyttäminen edellyttää, että sinulla on vähintään kohtuullisen hyvä internetyhteys, etenkin jos haluat käyttää Telehealth-palvelua - turvallista ratkaisua videopuheluihin.

Telehealth toimii useilla eri selaimilla sekä monilla iOS- tai Android-laitteilla. Videokonsultaation onnistumiseksi tarvitset toimivan kameran ja mikrofonin.

Vinkki: Testaa järjestelmäsi Physitrack Telehealth-palvelua varten ennen ensimmäistä videokonsultaatiotasi

Physitrack-tilisi saattaa sisältää arkaluonteisia tietoja. Siksi on välttämätöntä käyttää kohtuullisen nykyaikaista laitteistoa ja selaimia, jotka tukevat nykyaikaisia salausstandardeja.

Selainvaatimukset Physitrack (web) ja PhysiApp (web)

Kaikki nykyaikaiset verkkoselaimet (Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera).

Microsoft Internet Explorer -selainta ei enää tueta

Internet Explorer on vanhentunut selain eikä Physitrack toimi oikein tällä selaimella. Myöskään Microsoft ei enää tue tätä selainta. Tämän seurauksena selaimelle ei enää julkaista päivityksiä tai korjauksia, joten se on mahdollinen turvallisuusriski potilastiedoillesi.

Käytätkö vielä Microsoft Internet Exploreria? Jos käytät niin, lataa nyt uusi selain. Suosittelemme erityisesti Google Chromea.

Tutustu tähän Googlen oppaaseen, josta löydät vaiheittaisen ohjeen Google Chromen lataamiseen ja asentamiseen. Lue täältä, miten Google Chrome asetetaan oletusselaimeksi.

Physitrack (iOS) ja PhysiApp (iOS) järjestelmävaatimukset

iOS 16 tai uudempi

Physitrack (Android) ja PhysiApp (Android) järjestelmävaatimukset

Android versio 8.0 tai uudempi kun Google Play Services on asennettu mobiililaitteeseen.

Telehealth-palvelun kaistanleveysvaatimukset

• Video: 300 kbps per striimi (suositeltu alin taso)
  • Audio: 50 kbps per striimi (suositeltu alin taso)
  • Puheluiden enimmäisteho on 2 Mbps per osallistuja, mikä tarkoittaa, että videopuhelussa, jossa on kaksi osallistujaa, on 2 Mbps lataukseen ja 2 Mbps lähetykseen.
  • 720p-resoluution puhelut ovat yleensä noin 1,5 Mbps per striimi, mutta tämä voi vaihdella kuvanlaadun ja kuvassa olevan liikkeen määrän mukaan.
  • SD-resoluutio on noin 350 kbps per striimi
  • Puhelun aikana videon laatu mukautuu automaattisesti käytettävissä olevan kaistanleveyden mukaan

Videomäärittelyt (resoluutiot) Telehealth-palvelussa

• 1280 x 720
  • 640 x 480
  • 320 x 240

Lisäsuositukset

• Käytä mikrofonilla varustettuja kuulokkeita äänenlaadun ja yksityisyyden suojan parantamiseksi.
  • Kokoushuonekäytössä käytä USB-kaiutinta, joka poistaa kaiun
  • Varmista, ettei kukaan muu verkossasi käytä internetiä samaan aikaan, sillä se voi hidastaa yhteyttäsi merkittävästi

Palomuuriasetukset

Luettelon sivustoista ja palveluista, jotka palomuurisi pitäisi päästää läpi, löydät sivulta Physitrackin palomuuriasetukset.