Asiakkaan harjoitusohjelman lopettaminen

Asiakkaalle annetun harjoitusohjelman voi lopettaa kahdella tavalla:

• Harjoitusohjelma päättyy automaattisesti sille asetettuna päättymispäivänä.
  • Harjoitusohjelma päätetään manuaalisesti seuraamalla alla olevia vaiheita.
Huom: Harjoitusohjelmien enimmäiskesto Physitrack-ohjelmassa on 52 viikkoa.

Harjoitusohjelman päättämiseksi:

1
Napsauta alareunassa olevaa Asiakkaat-painiketta ja sitten sen asiakkaan nimeä, jonka ohjelman haluat lopettaa.
2
Valitse harjoitusohjelma pudotusvalikosta (jos asiakkaalle on määritetty useampi kuin yksi harjoitusohjelma) ja napsauta Näytä ohjelma -painiketta Tämä avaa harjoitusohjelman ohjelmaeditoriin.
3
Napsauta nyt oikeassa yläkulmassa oleva Asetukset-painiketta, joka vie sinut harjoitusohjelman asetuksiin.
4
Selaa tai pyyhkäise tämän ikkunan alareunaan. Täältä löydät Lopeta ohjelma -painikkeen. Napsauta tätä, ja harjoitusohjelma päättyy, minkä jälkeen palaat asiakkaan yleiskatsaukseen.

Lopeta useita harjoitusohjelmia

Tällä hetkellä voidaan lopettaa vain yksi harjoitusohjelma kerrallaan. Haluatko lopettaa useamman aktiivisen harjoitusohjelman (tai kaikki ohjelmat)? Paremman yleiskuvan saamiseksi käytä asiakasluettelon vasemmalla puolella olevaa pudotusvalikkoa. Näin pääset lajittelemaan luettelon esimerkiksi harjoitusohjelman alkamis- tai päättymispäivän mukaan.

• Jos asiakkaalla on aktiivinen harjoitusohjelma, ohjelman nimi tai otsikko näkyy potilaan nimen alla. Harjoitusohjelman päättymispäivä näkyy sen takana suluissa.

Esimerkki: Testiasiakas 1

• Jos asiakkaan harjoitusohjelma on aiemmin päättynyt, harjoitusohjelman nimi tai otsikko ja sen päättymispäivä näkyy harmaalla kursiivilla potilaan nimen alla.

Esimerkki: Testiasiakas 2

• Asiakkailla, joille ei ole vielä määritetty harjoitusohjelmaa, nimen alla harmaalla kursiivilla lukee Ei ohjelmaa.

Esimerkki: Testiasiakas 3