Lisää asiakasohjeita harjoitusohjelmaan

Kun luot harjoitusohjelman (joko mallisarjana tai annettavaksi asiakkaalle), voit lisätä siihen asiakasohjeita kahdella helpolla tavalla: valitessasi kirjastosta sisältöä tai viimeisestä näytöstä ennen harjoitusohjelman antamista asiakkaalle.

1
Valitse kirjastossa Asiakasohjeet-välilehdeltä ohjeet harjoitusohjelmaasi varten. Napsauta sen sisällön ympyrää, jonka haluat lisätä ohjelmaan, ja valittu sisältö ilmestyy ostoskoriin.
2
Valitse harjoitusohjelman sisältö, kokoa ohjelma ja siirry sivulle, jolta voit antaa harjoitusohjelman asiakkaallesi. Tällä näytöllä voit myös valita ja lisätä asiakasohjeita ja merkitä, milloin tämä sisältö näytetään asiakkaalle (heti, kun asiakas avaa harjoitusohjelman, sitten kun valittu määrä päiviä on kulunut harjoitusohjelman aloittamisesta tai tiettynä päivänä).