Videopuheluiden vianetsintä

PhysiApp-sovelluksen verkkoversio (asiakas/potilas)

• Etkö näe saapuvan puhelun hälytystä?
    • Varmista, että olet kirjautunut sisään oikealla (viimeisimmällä) ohjelmakoodilla.
    • Varmista, ettei kukaan muu kotonasi käytä Internetiä. Mitä enemmän käyttäjiä, sitä hitaampi nopeus on.
  • Etkö näe/kuule omaa ääntäsi tai videotasi?
  • Etkö kuule ja näe terveydenhuollon ammattilaisen ääntä tai videota?
    • Pyydä terveydenhuollon ammattilaistasi käymään tällä vianmäärityssivulla ja noudattamaan yllä lueteltuja ohjeita
  • Katkeaako puhelu yhtäkkiä?
    • Tarkista, että sinulla on vakaa ja kohtuullisen nopea Internet-yhteys
    • Network & firewall settings Katso Verkko- ja palomuuriasetukset alla. Tämä pätee erityisesti, jos olet yritysverkossa.
  • Näetkö itsesi ja näkeekö ammattilainen itsensä, mutta ette näy toistenne näytöillä samanaikaisesti?

PhysiApp iOS / Android (asiakas/potilas)

• Etkö näe/kuule omaa ääntäsi tai videotasi?
    • Varmista että PhysiApp (tai, jos käytät mukautettua versiota PhysiApp-sovelluksesta, käyttämäsi mukautettu versio) saa käyttää kameraa ja mikrofonia. Tätä lupaa muutetaan yleensä laitteesi asetuksista kohdasta Sovelluksen asetukset/oikeudet.
    • Varmista että laitteellesi on asennettuna PhysiApp-sovelluksen viimeisin versio.
    • Varmista että laitteesi käyttöjärjestelmä on ajantasalla.
    • Varmista, ettei kukaan muu kotonasi käytä Internetiä. Mitä enemmän käyttäjiä, sitä hitaampi nopeus on.
  • Etkö kuule ja näe terveydenhuollon ammattilaisen ääntä tai videota?
    • Pyydä terveydenhuollon ammattilaistasi käymään tällä vianmäärityssivulla ja noudattamaan yllä lueteltuja ohjeita.
  • Katkeaako puhelu yhtäkkiä?
    • Tarkista, että sinulla on vakaa ja kohtuullisen nopea Internet-yhteys
    • Jos olet yrityksen langattomassa verkossa, katso Network & firewall settings Verkko- ja palomuuriasetukset alla.

Physitrack iOS (ammattilaiselle)

Physitrack verkkoversio (ammattilaiselle)

• Avautuuko puheluikkuna, kun klikkaat "Lähetä kutsu ja aloita videopuhelu" -painiketta (kuva alla)?

• Etkö näe/kuule omaa ääntäsi tai videotasi?
  • Eikö asiakkaasi saa sähköpostia, jossa on linkki puheluun liittymistä varten?
    • Varmista, että annoit asiakkaan sähköpostiosoitteen oikein.
    • Pyydä asiakastasi tarkistamaan roskapostikansionsa.
  • Onko asiakkaasi kirjautuneena ohjelmaansa, mutta ei silti saa ilmoitusta tulossa olevasta puhelusta?
    • Varmista, että asiakas on kirjautunut sisään oikealla (viimeisimmällä) ohjelmakoodilla.
  • Etkö kuule ja näe asiakkaan ääntä tai videota?
    • Pyydä asiakastasi käymään tällä vianmäärityssivulla ja noudattamaan yllä lueteltuja ohjeita.
  • Eikö asiakkaasi kuule sinua?
    • Tarkista, ettet ole mykistettynä.
    • Varmista, että olet valinnut oikean äänitulon.

(Kun irrotat kuulokkeet/mikrofonin laitteesta, selain ei aina havaitse tätä)

• Katkeaako puhelu yhtäkkiä?
    • Tarkista, että sinulla on vakaa ja kohtuullisen nopea Internet-yhteys
    • Katso Verkko- ja palomuuriasetukset alla. Tämä pätee erityisesti, jos olet yritysverkossa.
  • Näetkö itsesi ja näkeekö asiakkaasi itsensä, mutta ette näy toistenne näytöillä samanaikaisesti?
    • Katso Verkko- ja palomuuriasetukset alla. Tämä pätee erityisesti, jos olet yritysverkossa.

Jos ylläolevat ohjeet eivät ratkaisseet asiaa, ilmoita  Telehealth Troubleshooter -painikeella ongelmasta meille.

Verkko- ja palomuuriasetukset (ammattilaisille ja IT-järjestelmävalvojille)

• Videopuheluja varten (Dolby/Voxeet)
    • Lisää sallittujen luetteloon HTTPS (port 443) pääsy session.voxeet.com
    • Lisää sallittujen luetteloon  stun.l.google.com:19302  (stun.l.google.com)
    • Varmistaaksemme pääsyn palomuurin läpi vaihdamme automaattisesti User Datagram Protocol (UDP) --protokollasta Transmission Control Protocol (TCP; HTTPS) -protokollaan.
    • Tällä hetkellä videopuhelut eivät kulje Kiinan palomuurijärjestelmän läpi.
    • Jos haluat tietää staattiset IP -osoitteemme, jotta voit lisätä ne sallittujen luetteloon kaikelle UDP -liikenteelle, lähetä sähköpostia support@physitrack.fi.
    • Tarkista, ettei järjestelmässämme ole verkkovirheitä Physitrack Telehealth system test
  • Läsnäolon havaitsemiseen (Google Firebase)
  • Kaistanleveysvaatimukset
    • Puhelut on rajoitettu enintään 2 Mbps osallistujaa kohden, t.s. 2 osallistujan videopuhelussa tämä on 2 Mbps lähetys ja 2 Mbps lataus
    • 720p resoluution puhelut ovat tyypillisesti noin 1.5 Mbps/stream, mutta tämä voi vaihdella kuvataajuuden ja kuvan liikkeen määrän mukaan.
    • SD resoluutio on noin 350 kbps/stream
    • Puhelun aikana videon laatu mukautuu automaattisesti käytettävissä olevaan kaistanleveyteen.

Testaa palomuuriasetusten toimivuus käynnistämällä testipuhelu (selaimesta selaimeen) osoitteessa https://app.voxeet.io/.

Varmista, että jokainen osallistuja syöttää saman huoneen nimen.

Edistynyt vianetsintä (ammattilaisille ja IT-järjestelmävalvojille)

Jos mikään yllä olevista ei toimi ammattilaisille tarkoitetun PhysiApp-verkkoversion ja PhysiAppin verkkoversion (testi)asiakkaan välisessä testi-istunnossa, tee seuraavasti::

1. Avaa Chrome
  2. Avaa välilehti ja kirjoita “ chrome://webrtc-internals” kerätäksesi diagnostiikkatietoja.
  3. Aloita Physitrack Telehealth -puhelu testipotilaan kanssa.
  4. Kun aloitat Physitrack Telehealth etäterapiaistunnon, webrtc-internals välilehti kerää diagnostiikkatietoja siitä, kuinka selain muodostaa yhteyden Voxeet / Dolby kanssa.
    1. Napauta hiiren oikealla puhelun ponnahdusikkunaa, klikkaa Inspect ja avaa Console-välilehti.
    2. Korosta ja kopioi kaikki Console-kohdassa näkemäsi teksti.
  5. Kun olet lopettanut testipuhelun, avaa diagnostiikka-välilehti, jonka avasit vaiheessa 2.
  6. Vasemmassa yläkulmassa on painike “Create Dump”, klikkaa sitä ja sitten klikkaa “Download the PeerConnections and Stats Data”.

7. Lähetä ladattu tekstitiedosto (jäljitysdiagnostiikka) osoitteeseen [email protected] ja lisää mukaan seuraavat tiedot:
    1. sen käyttäjätilin sähköpostiosoite, jolla testasit
    2. kuvaus siitä, mikä puhelussa meni pieleen (ei ääntä terapeutille (tai potilaalle), ei videokuvaa terapeutille (tai potilaalle), puhelu katkesi jne.

Status pages