Paljonko Physitrack maksaa?

Physitrack-tilaukset

• Jokainen ammattihenkilö, joka haluaa käyttää Physitrackia, tarvitsee oman Physitrack-tilin. Tällä tavalla jokainen käyttäjä voi määrittää rajattoman määrän harjoitusohjelmia rajattomalle määrälle asiakkaita käyttämällä kirjastomme sisältöä, joka sisältää yli 15 000 harjoitusta. Napsauta tästä nähdäksesi kuinka monet näistä harjoituksista on käännetty englannista.
  • Voit jakaa asiakkaita ja sisältöä kollegoittesi kanssa.
  • PhysiApp (asiakassovelluksemme iOS, Android ja verkkoversio) on ilmainen asiakkaillesi.
  • Telehealth Basic sisältyy Physitrack-tilaukseen!
  • Riskitön kokeilujakso: jos peruutat testitilauksesi 30 päivän sisällä, sinua ei veloiteta.
  • Ei pitkäaikaista sitoutumispakkoa. Voit peruuttaa tilauksen kuukausittain.
Maa Hinta per ammattilainen per kuukausi
Australia $19.99
Brasilia R$ 38.00
Euroalue ( Alankomaat, Belgia, Irlanti, Italia, Itävalta Ranska, Saksa, Suomi) € 15,95
Indonesia IDR 125,000
Kanada $19.99
Puola 38.00 zł
Ruotsi 130 kr
Sveitsi 14.45 Sfr
USA $16.99
Uusi-Seelanti $19.99
Yhdistynyt kuningaskunta £15.99 + VAT

Telehealth Pro / Pro+ -lisäosa

• Physitrack Telehealth mahdollistaa turvallisen ja toimivan etäyhteyden sinun ja asiakkaasi välillä.
  • Ääni ja video salataan. Voit halutessasi suoratoistaa harjoitevideoita puhelun aikana opastaaksesi asiakkaitasi.
  • Asiakkaan ei tarvitse ladata lisäsovelluksia. Telehealth toimii ilmaisen PhysiApp asiakassovelluksen sisällä iOS-, Android- ja verkkoalustoilla.
  • Physitrack Telehealth Pro ja Pro+ on rakennettu Dolby™ -teknologialla. Ääni ja video ovat tarkkoja.

Telehealth-palvelupaketit

Physitrack tarjoaa kolmenlaisia Telehealth-ratkaisuja, joista löytyy sopiva erilaisiin etävastaanottotarpeisiin.

Basic Pro Pro+
Hinta per ammattilainen per kuukausi
Physitrack-tilauksen lisäksi
Ilmainen AUD 16.99
CAD 16.99
USD 11.99
£11.99
€ 11.99
R$ 59.00
PLN 49
SEK 49
AUD 28.49
CAD 28.49
USD 19.99
£19.99
€ 19.99
R$ 99.00
PLN 89
SEK 89
Asiakasminuutteja kuukaudessa
Suojattu, korkealaatuinen, HIPAA/GDPR-yhteensopiva puhelu.
rajoittamaton 2000 * rajoittamaton
Käytä PhysiApp-sovellusta soittaaksesi asiakkaille
PhysiApp on saatavissa verkko-, iOS- & Android-versiona
ainoastaan selain iOS/Android
ja selain
iOS/Android
ja selain
Sisällön suoratoisto
suoratoista harjoitteita ja opetussisältöä
etäyhteys ilman laadun heikkenemistä
- sisältyy sisältyy
Näytön jakaminen
jaa ammattilaisen ikkuna tai työpöytä
sisältyy sisältyy sisältyy
Goniometri
näe asiakkaan nivelen liikelaajuus
- sisältyy sisältyy
Nimetyt IP-osoitteet
Physitrack Telehealth whitelistaamiseksi yrityksen palomuurissa
- - sisältyy
Tekninen tuki
Sähköpostitukea 2 työpäivän kuluttua sinulle ja asiakkaallesi
- (vain itsepalvelu) sisältyy sisältyy
  • Yhdistyneen kuningaskunnan hinnat eivät sisällä VAT:ia.
  • Huomaa, että voit päivittää Telehealth Pro(+) -versioon milloin tahansa kuukauden ajaksi kokeillaksesi sitä ja vaihtaa sitten Telehealth Basic -versioon, jos sinusta tuntuu, että Telehealth Pro(+) ei täytä odotuksiasi.
  • Kun hankit Telehealth Pro / Pro+ lisäosan, sinulta laskutetaan ensimmäisestä kuukaudesta vain jäljellä oleva osuus ja vasta seuraavasta koko summa. Esimerkki: jos hankit  Telehealth Pro / Pro+ :n 15 huhtikuuta, maksettavaksi tulee puolet yllämainitusta hinnasta. Tavanomainen summa laskutetaan uuden tilauskuukauden alusta 1 toukokuuta.

* Asiakasminuutit kuukaudessa (vain Telehealth Pro)

• Saldostasi alkaa kulua minuutteja, vasta kun asiakas on vastannut puheluun. Odotusaika ennen vastaamista ei kuluta minuutteja.
  • Asiakasminuutit nollataan ja Telehealth veloitetaan kunkin kuukauden ensimmäisenä päivänä yhdessä Physitrack -tilauksesi kanssa.
  • Minuutit eivät siirry kuukaudesta toiseen.
  • Käyttämättömiä minuutteja ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Puhelun tallentaminen - vain Telehealth Pro / Pro+

• Puhelun ääni (ei kuvaa) tallennetaan ja muunnetaan mp3-tiedostoksi, jota tallennetaan Physitrackin palvelimella 30 päivän ajan, jonka jälkeen tallenne tuhotaan.
  • Äänitteet ovat saatavissa suurille PT Direct -tileille ja niitä varten pitää solmia erillinen tietojenhallintasopimus.
  • Voit ladata mp3-tiedostot manuaalisesti tai sovellusliittymän kautta.
  • Puheluiden tallentamisesta menee kiinteä maksu Telehealth-palvelusta menevän maksun lisäksi. Lisäkustannus on 0.05 EUR / USD / GBP per minuutti.

Ottaaksesi puheluntallennusominaisuuden käyttöön lähetä sähköpostia [email protected].

Ryhmälähetys

Luo asiakasryhmiä ja anna ohjelmia usealle asiakkaalle yhdellä kertaa.

Sisältyy asiakkaille, joilla on mukautettu sovellus

Alennukset

• Physitrack tarjoaa alennuksia tiettyjen liittojen ja yhdistysten jäsenille ja eri asiakashallintajärjestelmien asiakkaille.
  • Physitrack tarjoaa paljousalennuksia 100 ammattilaiskäyttäjästä ylöspäin. Ota yhteyttä [email protected] saadaksesi ehdotuksen.