Miten tulostan harjoitusohjelman?

Physitrackissa voit tulostaa kolmesta eri paikasta:

• Mallisarjana kirjastosta
  • Ohjelmaeditorista ennen kuin ohjelma on annettu asiakkaalle
  • Asiakkaan tiedoista sen jälkeen kun ohjelma on annettu asiakkaalle

Luodun PDF-tiedoston voi sitten tulostaa, tallentaa tai ladata asiakashallintajärjestelmään.

Mallisarjan tulostaminen

1
Kirjaudu sisään Physitrack-ohjelmaan ellet vielä ole siellä
2
Napsauta alareunassa olevaa Kirjasto-painiketta ja sitten yläreunassa olevaa Mallisarjat-painiketta
3
Napsauta mallisarjaa, jonka haluat tulostaa
4
Napsauta avautuvassa ikkunassa olevaa tulostimen kuvaketta.
5
Valitse eri osat, jotka haluat tulostaa (lisätietoja täältä), ja napsauta sitten Luo tulostettava PDF -painiketta.

Tulostaminen ohjelmaeditorista

1
Kirjaudu sisään Physitrack-ohjelmaan ellet vielä ole siellä
2
Valitse haluamasi harjoitteet ja/tai mallisarjat ja lisää ne ohjelmaeditoriin
3
Säädä harjoitusparametreja tarvittaessa
4
Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tulostimen kuvaa
5
Valitse tulostettavat osat (lisää tietoja täällä) ja napsauta sitten Luo tulostettava PDF -painiketta.

Tulostaminen asiakkaan tiedoista

1
Kirjaudu sisään Physitrack-ohjelmaan ellet jo ole siellä
2
Mene kohtaan Asiakkaat ja avaa asiakas, jonka ohjelman haluat tulostaa
3
Jos asiakkaalla on useita ohjelmia, valitse niistä se ohjelma, jonka haluat tulostaa ja napauta Näytä ohjelma-painiketta
4
Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa tulostimen kuvaa tulostaaksesi ohjelman
5
Valitse tulostettavat osat (lisää tietoja täällä) ja napsauta sitten Luo tulostettava PDF -painiketta.
Huomautus: Voit myös tulostaa juuri annetun harjoitusohjelman vahvistusnäytöstä joka tulee näkyviin määrityksen jälkeen.

Valitse tulostettavat osat

Ennen harjoitusohjelman tulostamista voit valita, mitkä osat haluat tulostaa, jolloin voit hallita täysin sitä, millaisen tulosteen haluat antaa potilaallesi.

1
  • Tulosta harjoitteet -kohdassa voit päättää, haluatko harjoitteiden tulostuvan vai ei. Tämä saattaa tuntua oudolta vaihtoehdolta, mutta on aina mahdollista, että haluat tulostaa vain seurantalomakkeen omaan käyttöösi tai potilaalle, joka jo osaa harjoitukset.
  • Valitsemalla aloitus- ja päättymisviikon, päätät, mitkä harjoitusohjelman harjoitteet tulostetaan. Tämä on hyödyllistä, jos haluat esimerkiksi tulostaa vain ensimmäiset viikot, siksi että sen jälkeen harjoitteet muuttuvat edistyneemmiksi tai raskaammiksi.

Huomautus: Jokainen harjoite, joka esiintyy halutulla ajanjaksolla, tulostetaan kerran.
  • Voit myös määrittää tulostettavien harjoitusten tekstin ja kuvien koon. Seurantasivut kuitenkin tulostetaan aina normaali teksti -koossa.
  • Lopuksi merkitset, millaisina haluat tulostaa kuvat: kuvakäsikirjoituksena (4 pientä kuvaa, joista näkyy harjoituksen kulku), yksittäisenä kuvana tai - jos käytettävissä - viivapiirroksena.
2
  • Valitsemalla Tulosta seurantasivu(t), voit liittää tulostettuun harjoitusohjelmaan selkeitä kaavioita, joista potilas voi seurata, mitä harjoituksia hän on tehnyt.
  • Valitse, haluatko seurantalomakkeeseen päivämääriä vai et. Valitse myös päivämääräväli. Tämä voi olla sama päivämääräväli kuin harjoituksissa (ks. edellä) tai jokin muu.

Huomautus: Jos tulostat mallisarjan, valitset päivämäärävälin sijasta aloituspäivän ja ohjelman keston.
3
Lisää vastaanoton tiedot vaihtoehdon avulla voit muokata tulostettua harjoitusohjelmaa henkilökohtaiseksi. Valitse pudotusvalikosta, näytetäänkö kaikki vastaanoton tiedot vai vain vastaanoton logo.

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit syöttää ja/tai päivittää vastaanoton tiedot. Lue täältä, miten voit lisätä vastaanoton logon Physitrack-tilillesi .
4
Voit myös määritellä millä kielellä haluat tulostaa harjoitusohjelman harjoitteet. Jos jotain harjoitetta ei ole vielä saatavilla valitulla kielellä (näet tämän pudotusvalikossa), se tulostetaan englanniksi.
5
The Oikeassa alareunassa olevalla Näytä tekstiyhteenveto-kohdalla voit luoda tekstiyhteenvedon harjoitusohjelman tärkeimmistä tiedoista. Lue lisää tästä ominaisuudesta täältä.
6
Oletko tyytyväinen kaikkiin asetuksiin? Napsauta sitten Luo tulostettava PDF -painiketta, lataa tiedosto ja tulosta se, lähetä se sähköpostitse ja/tai tallenna se.

This page is part of the series Physitrack in (the) practice - created especially for novice users. Click on the links below and discover the possibilities Physitrack offers you:

1. Assign your first programme:
  2. Print the exercise programme
  3. What does your patient see when logging in into PhysiApp®?
  4. Track the progress of your patient
  5. Make changes to your patient's exercise programme
  6. Add your practice logo to your Physitrack account
  7. Add your own exercises and educational material
  8. Add colleagues to your Physitrack subscription
  9. Share your patients and/or added content with your colleagues
  10. Use Telehealth for optimal remote care

Don't have that much time and want to get started faster? Then check out 5 steps to a flying start with Physitrack

Want to use Physitrack even more effectively? Check Marieke's Physitrack University or our special productivity tips!