Vaihda päivittäisestä ja viikoittaiseen harjoitusohjelmaan

Physitrack-ohjelmalla voit määrittää potilaillesi sekä päivittäisiä että viikoittaisia harjoitusohjelmia:

• Päivittäiset harjoitusohjelmat: Sama harjoitussarja näytetään joka päivä koko harjoitusohjelman keston ajan.
  • Viikoittaiset harjoitusohjelmat: Harjoitusohjelman jokainen päivä voi sisältää erilaisia harjoituksia. Myös lepopäivät ovat mahdollisia.

Tärkeää:

Jopa sen jälkeen, kun asiakkaalle on määritetty harjoitusohjelma, päivittäinen harjoitusohjelma voidaan muuttaa viikoittaiseksi harjoitusohjelmaksi. Viikoittaista harjoitusohjelmaa ei kuitenkaan ole mahdollista muuttaa päivittäiseksi harjoitusohjelmaksi sen jälkeen, kun se on jo määritetty. Jotta viikoittainen harjoitusohjelma voidaan muuntaa päivittäiseksi harjoitusohjelmaksi sen jälkeen, kun se on annettu asiakkaalle, harjoitusohjelma on lopetettava ja annettava uudelleen.

Vaihda päivittäinen harjoitusohjelma viikoittaiseksi

Vaihda päivittäinen harjoitusohjelma viikoittaiseksi harjoitusohjelmaksi napsauttamalla ohjelmaeditorin alaosassa olevaa linkkiä.

Vaihda viikoittainen harjoitusohjelma päivittäiseksi

Viikoittainen harjoitusohjelma voidaan vaihtaa päivittäiseksi harjoitusohjelmaksi napsauttamalla ohjelmaeditorin alaosassa olevaa linkkiä.

Huomaa, että jos asiakkaalle on jo määritetty viikoittainen harjoitusohjelma, tämä linkki ei ole näkyvissä. Jos haluat vaihtaa viikoittaisen harjoitusohjelman päivittäiseksi harjoitusohjelmaksi määrityksen jälkeen, sinun on ensin lopetettava harjoitusohjelma.